Feestje!

19-10-2015 21:14

Zaterdag hebben we een dag vol met feestjes gehad! Daarom had Ben zijn arm waarschijnlijk ook zin in een feestje!  Want die wilde nou ook wel eens infuus vrij zijn.  Met het wisselen van de antibiotica cassette deed Ben zijn arm steeds zeerder als de lijn doorgespoten moest worden. Maar zaterdag deed het wel erg zeer en toen de nieuwe cassette er weer aan zat bleef het zeer doen. Dus hoog tijd dat de infuuslijn er helemaal uit ging.

Van te voren hadden we met Ben besproken hoe het moest gebeuren als de lijn eruit ging. Ben vindt dit altijd erg spannend. Hij had bedacht dat we het net als in het ziekenhuis zouden doen. Hij zou met oma vlinder op de tablet spelen, zodat mama de lijn eruit kon halen.  Maar ja nu was het zaterdagavond dus zou oma er wel zijn?  Papa was aan het voetballen dus die wist van niks. De drie punten en de was werden als verrassing mee naar huis genomen. Gelukkig kon oma snel opgespoord worden en kwam ze met opa met gillende sirenes op de fiets naar de Zonnebaars. Ze stonden binnen een paar minuten op de stoep.

Ondertussen was Ben best gespannen. Hij zei: ‘mama ik bibber helemaal, want ik vind het zo spannend’.  Dus tijdens het wachten, moest hij maar even TV kijken. Toen opa en oma er waren snel de tablet aan en gaan met die banaan. Maar o wat is het spannend en wat doet het toch zeer zo’n pleister eraf halen. En dan moest mama ook nog pielen om de hechtingen eruit te halen. Ben heeft goed zijn stembanden getraind. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel gehoord hoe laat het infuus er zaterdag uit is gegaan.  Want schreeuwen dat kan Ben wel. Maar al met al duurde het nog geen 2 minuten voordat het eruit was en was het verdriet en de angst als sneeuw voor de zon verdwenen. Een blauwe arm herinnerd nog aan het infuus maar verder is Ben weer een vrij man! Lekker niet meer de infuuspomp mee sjouwen en voorzichtig doen is ook niet meer nodig.  Daarom vind Ben het ook jammer dat het nu vakantie is en dat hij niet naar school en de voetbal kan. Gelukkig is het maar een weekje!

Verder heeft Ben vrijdag bij de fysio wel 3 KM hardgelopen op de loopband.  En dat na een paar weken niet te hebben gelopen. In de vakantie heeft Ben met papa ook nog een paar keer hardgelopen, altijd leuk met papa in het donker rennen. Wel 2,64 KM!!!

Nu alleen nog een griepprik halen woensdag en daarna hopelijk even geen gedoe aan Ben zijn lijf! 

Ben hoopt dat jullie de volgende avonturen ook weer zullen lezen, hij leest met veel plezier jullie reacties!

 

Terug

Onderwerp: Feestje!

  • Datum: 20-10-2015 Door: Yvette

    Onderwerp: PARTY

    Hoi Ben,
    Wat ben je weer stoer geweest met het infuus uit je arm halen! En wat goed dat je zo ver kunt hardlopen! Nu fijn een weekje vakantie en erna weer lekker naar school en naar de voetbal.
    Dikke doei voor dat infuus en een pakkerd voor jou, Boaz en papa en mama!

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Mama Famke

    Onderwerp: Bikkel

    Jeetje Ben wat ben jij toch een bikkel dat je gewoon 3 km kan hardlopen.
    Die pleisters verwijderen van een infuus vind echt geen 1 kind een pretje. Blijf daar vooral bij gillen want dat helpt gewoon echt.
    X

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Monique van Etten

    Onderwerp: Hardlopen?

    Tjonge Ben wat kun jij goed hardlopen, dat kan ik niet hoor.
    Misschien zie ik je morgen wel bij het halen van de prik.
    Stoere vent

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Patricia van der Stap

    Onderwerp: Top!

    Yihaaa super Ben! Lekker genieten nog even van je vakantie, hopenlijk ga je veel leuke dingen doen zodat je ook weer snel naar school kunt! En wat een bikkel is mamma zeg! Dat ze gewoon jouw infuus eruit kan halen! Supermammaaa!! Fijne week nog gewenst aan de hele fam!

    Liefs!

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Ina

    Onderwerp: Herfstvakantie

    Dag Ben, wat vreeeeselijk knap van je dat van dat infuus die uit je arm moest.
    Wat keek je samen met opa en oma op de ipad?
    Moet je nu ook weer een nieuwe lange lijn?
    Nou ik hoop dat je toch nog ff met papa bv een lekker potje gaat voetballen in de herfstvakantie. En winnen dan hè?!
    Groetjes van Ina uit Dalfsen

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Rianne Loeve

    Onderwerp: lekker vrij

    Wauw! Wat een stoere blauwe arm!
    Het lijkt wel of je met een beer hebt gevochten!!
    Gelukkig geen infuus meer. Nu kan je lekker buiten spelen en naar school dadelijk na de vakantie. Doei!
    Groetjes aan je ouders.

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Tante annelies

    Onderwerp: Toppertje

    Goed gedaan hoor Ben, ik vind je echt een toppertje. Ik hoop dat je nog een leuke vakantie hebt met je broertje en je vriendjes en vriendinnetjes x

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Mirjam

    Onderwerp: Kanjer!

    Wat fijn dat het infuus eruit is! Knap hoe groot je je elke keer weer houdt. Je bent echt een KANJER!

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Rozanne

    Onderwerp: Bikkel

    O, dat gepiel ook elke keer aan je lijf... Snap dat je daar om moet schreeuwen! En je kunt natuurlijk zo goed schreeuwen door al dat hardlopen! Nog even vakantie en dan weer lekker lijn-vrij naar school!

    Reageer

  • Datum: 20-10-2015 Door: Ineke

    Onderwerp: schreeuwen

    Nou Ben, volgens mij heb je niet op je hardst geschreeuwd want ik heb je niet gehoord!! Maar dat kan ook vast niet want ik was aan het kijken bij papa zijn voetballen. Ik vind je wel heeel erg dapper hoor en mama trouwens ook. Fijn dat je nu zonder intuus kan spelen en leuke dingen doen en wat kan jij een eind hardlopen zeg! Ik word er al moe van als ik er aan denk! geniet er maar lekker van hoor en hopelijk hoef je voorlopig niet naar het ziekenhuis.....Doei!

    Reageer

<< 1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode