Feestje!

19-10-2015 21:14

Zaterdag hebben we een dag vol met feestjes gehad! Daarom had Ben zijn arm waarschijnlijk ook zin in een feestje!  Want die wilde nou ook wel eens infuus vrij zijn.  Met het wisselen van de antibiotica cassette deed Ben zijn arm steeds zeerder als de lijn doorgespoten moest worden. Maar zaterdag deed het wel erg zeer en toen de nieuwe cassette er weer aan zat bleef het zeer doen. Dus hoog tijd dat de infuuslijn er helemaal uit ging.

Van te voren hadden we met Ben besproken hoe het moest gebeuren als de lijn eruit ging. Ben vindt dit altijd erg spannend. Hij had bedacht dat we het net als in het ziekenhuis zouden doen. Hij zou met oma vlinder op de tablet spelen, zodat mama de lijn eruit kon halen.  Maar ja nu was het zaterdagavond dus zou oma er wel zijn?  Papa was aan het voetballen dus die wist van niks. De drie punten en de was werden als verrassing mee naar huis genomen. Gelukkig kon oma snel opgespoord worden en kwam ze met opa met gillende sirenes op de fiets naar de Zonnebaars. Ze stonden binnen een paar minuten op de stoep.

Ondertussen was Ben best gespannen. Hij zei: ‘mama ik bibber helemaal, want ik vind het zo spannend’.  Dus tijdens het wachten, moest hij maar even TV kijken. Toen opa en oma er waren snel de tablet aan en gaan met die banaan. Maar o wat is het spannend en wat doet het toch zeer zo’n pleister eraf halen. En dan moest mama ook nog pielen om de hechtingen eruit te halen. Ben heeft goed zijn stembanden getraind. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel gehoord hoe laat het infuus er zaterdag uit is gegaan.  Want schreeuwen dat kan Ben wel. Maar al met al duurde het nog geen 2 minuten voordat het eruit was en was het verdriet en de angst als sneeuw voor de zon verdwenen. Een blauwe arm herinnerd nog aan het infuus maar verder is Ben weer een vrij man! Lekker niet meer de infuuspomp mee sjouwen en voorzichtig doen is ook niet meer nodig.  Daarom vind Ben het ook jammer dat het nu vakantie is en dat hij niet naar school en de voetbal kan. Gelukkig is het maar een weekje!

Verder heeft Ben vrijdag bij de fysio wel 3 KM hardgelopen op de loopband.  En dat na een paar weken niet te hebben gelopen. In de vakantie heeft Ben met papa ook nog een paar keer hardgelopen, altijd leuk met papa in het donker rennen. Wel 2,64 KM!!!

Nu alleen nog een griepprik halen woensdag en daarna hopelijk even geen gedoe aan Ben zijn lijf! 

Ben hoopt dat jullie de volgende avonturen ook weer zullen lezen, hij leest met veel plezier jullie reacties!

 

Terug

Onderwerp: Feestje!

 • Datum: 25-10-2015 Door: Ellen (collega mama)

  Onderwerp: gelukkig

  Ik lees het nu pas dus gelukkig ben je al een week infuus vrij en mag je morgen weer lekker naar school en voetballen!! Veel plezier Ben.

  Reageer

 • Datum: 23-10-2015 Door: lorette

  Onderwerp: infuus eruit

  Dag Ben wat was je weer een brave en niet te vergeten stoere bink.
  En wat een lieve oma en opa dat ze er al fietsend ook aanwezig konden zijn.
  Ik hoop dat je een fijne herfst vakantie heb gehad want ja die is er helaas vandaag ook weer voorbij.
  Dikke knuffel voor jouw maar ook voor Boaz

  Reageer

 • Datum: 21-10-2015 Door: Roel

  Onderwerp: T-Shirt

  He Ben

  Ik vind dat je een super gaaf T-Shirt aan hebt!!

  En ik ben benieuwd naar de volgende foto:-)

  Reageer

 • Datum: 21-10-2015 Door: marian metselaar

  Onderwerp: infuus

  Hoi Ben,
  Waaaaauw eindelijk dat infuus eruit,en jij bent zeker trots dat jou mama zo knap is dat ze dat allemaal zelf kan doen.
  Nog een paar dagen vakantie en dan weer lekker naar school.
  Groetjes marian

  Reageer

 • Datum: 21-10-2015 Door: Opa Vlinder

  Onderwerp: Doof...

  Wat kun jij gillen Ben. Mijn oren doen er nog pijn van. En dan moet je weten, dat ik aan één oor bijna doof ben. Maar goed dat je verhaal te lezen is. Ik zou het niet meer kunnen horen. Gelukkig trekt het nu wat bij. Want ik moet in het weekend wel weer met je kunnen praten. Het hardlopen laat ik toch maar aan je vader over. Als je een keer het hele eind naar ons huis met hem meeloopt, mag je echt wel even aanbellen om wat te bikken of te drinken. Geniet maar lekker van je vrijheid in de vakantie. School is natuurlijk heel leuk. Maar vakantie toch ook wel?
  Groetjes, opa.

  Reageer

 • Datum: 21-10-2015 Door: Barbara Hemerik

  Onderwerp: Stoere Ben

  Lieve Ben, wat ben je toch een kanjer!! Wat zal jij weer blij zijn dat het infuus uit je arm is. Nu maar lekker genieten van je vakantie en maandag weer heerlijk naar je vriendjes en vriendinnetjes in de klas! Lieve groetjes, Barbara

  Reageer

 • Datum: 21-10-2015 Door: Tante Ilse

  Onderwerp: fijn

  Fijn lieve Ben, dat je nou weer lekker kunt spelen zonder infuus. Geniet toch maar lekker van je vakantie. Fleur typt ook nog een stukje voor jou, want ze vindt je zo stoer...
  888888888855555555555555555555555555555555aayyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttzzztffftttysyassssssssssssssssyyyyyyys dyddds cgttgggyhvv '/c;vglglfjxdfdhdhddddddddddddddd

  Reageer

 • Datum: 20-10-2015 Door: Frans, Willeke en Juliët

  Onderwerp: kanjer!

  Wat fijn dat de lijn er nu uit is. Nog maar een paar dagen en dan is de vakantie gelukkig voorbij:) Wij hebben je niet kunnen horen schreeuwen, want Juliët was met je mee aan het doen;)
  Wat een conditie dat je zo ver kan rennen. Dat lukt ons niet hoor zonder spierpijn en extra zuurstof:)

  Geniet toch nog maar even lekker van je vakantie en dan volgende week er weer tegenaan!

  Tot snel!

  Reageer

 • Datum: 20-10-2015 Door: Liesbeth Schouten

  Onderwerp: wedstrijdje...

  ...De vakantie schiet al lekker op Ben, morgen ben je al op de helft :)
  Ga je morgen ook schreeuwen bij de griepprik ? Doe maar lekker hoor ! Misschien kan je een wedstrijdje doen met de zuster, wie het hardste kan ! Ik hoor wel wie er gewonnen heeft, succes hoor !
  Liefs van Corné z'n mama

  Reageer

 • Datum: 20-10-2015 Door: Oma Gera

  Onderwerp: Surprise

  En ik zondag maar aan je denken......want je infuus zou er uit gaan. Ik weet dat je van verrassingen houdt en daarom vond je het beter dat je infuus alvast zaterdag door mama eruit gehaald werd.
  Wanneer doen we een wedstrijdje hard lopen op de band? Ik wil wel winnen hoor!

  Reageer

1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode