Wij zijn blij!

24-03-2016 20:23

Vanmiddag zijn Ben en mama voor extra controle geweest bij de longarts.

Zoals altijd hetzelfde riedeltje; wegen, meten, longfunctie en spuugje inleveren. En dan wachten totdat de dokter zo ver is om de resultaten te bekijken.

 

Ben vermaakte zich goed op mama’s telefoon en mama verveelde zich een beetje. Maar het wachten was het wel waard want we kregen opnieuw goed nieuws.

Ben was 2 weken geleden ook geveld door de griep, daardoor was de longfunctie wel iets verminderd maar niet heel veel. Zijn longen klonken ook redelijk schoon, klein beetje slijm en een piepje (volgens Ben zat er een muis in zijn longen). Het plan is nu dat hij nog even 2 weken doorgaat met de AB, Fusidin. Maar waar we nog blijer van werden was dat het standaard infuus, dat normaal gesproken in april nodig is, voorlopig nog even niet nodig is. Dit omdat het nu echt een keer goed lijkt te gaan met Ben zijn longen. Ben had goed door wat dit betekende want hij keek erg blij! En mama was ook wel heel erg blij met dit goede nieuws.

Thuis gekomen moesten we dit natuurlijk gelijk met papa delen en die was ook heel heel blij. Fijn vooruitzicht om even geen intensieve periode met infuus te hoeven hebben. Hopelijk blijft het goed gaan. Mocht het toch slechter gaan dan moeten we natuurlijk alsnog contact op nemen, maar voor nu zijn we erg dankbaar dat het zo gaat.

Nu is Ben lekker 4 daagjes vrij. En zaterdag mag hij weer lekker voetballen, daar heeft hij erg veel zin in.

Voorlopig gaan we ervan uit dat we even geen nieuws te melden hebben. Geen bericht goed bericht!!

Mochten jullie de berichten echt missen op www.renvoorben1.webnode.nl of www.cfrun.nl zijn er andere bezigheden te volgen ;)

Terug

Onderwerp: Wij zijn blij!

  • Datum: 24-03-2016 Door: Oma Gera

    Onderwerp: Joepie!!

    Kijk jij altijd zo......., als je blij bent?

    Reageer

  • Datum: 24-03-2016 Door: Oma Gera

    Onderwerp: Joepie!!!!!

    Lieve Ben, ga zo door!! Super trots op je!!

    Reageer

  • Datum: 24-03-2016 Door: Rozanne

    Onderwerp: Super!

    Wat een fijn nieuws! Op naar mooi weer en nog langer uitstel van de infuuskuur!
    Fijne dagen!

    Reageer

<< 1 | 2

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode