Weer een controlebeurt gehad

11-09-2015 21:52

Vandaag moest Ben weer voor controle naar het ziekenhuis om te kijken of er al vooruitgang/stabiliteit te zien was. We moesten om 14.20 in het ziekenhuis zijn. Mama was aan het werk en dus was het deze keer papa die met Ben mee mocht. Papa was samen met Boaz om 13 uur op school om Ben uit school te halen. Tegenwoordig gaat hij ook op vrijdag naar school wat nog wel de nodige energie kost, maar hij vindt het gelukkig wel leuk. 

We gingen zoals gewoonlijk weer met de metro en konden in een keer door. Daardoor kwamen we een half uur te vroeg op de afspraak. Maar we konden bijna gelijk door om te meten en wegen. Hij was weer een halve centimeter gegroeid en zijn gewicht was nagenoeg gelijk gebleven. Vervolgens weer longfunctie blazen en dit keer weer bij een andere verpleegkundige. Die dat dan ook weer op een andere manier deed. Maar Ben deed het weer buitengewoon goed en was ook hier snel mee klaar. De angst was dat we nu nog een eeuwigheid zouden moeten wachten op de arts, maar ook dat bleek gelukkig niet waar, want de arts kwam ook al snel.

Terwijl we daar binnen kwamen vond Boaz het nodig om even zijn broek vol te doen dus het werd een gesprek met een 'naar' luchtje.  De dokter stelde allerlei vragen over zijn medicijngebruik, moeheid etc., verder luisterde de arts nog even naar Ben zijn longen en vond dat dit goed klonk. De longfunctie was ten opzichte van de vorige keer iets minder, maar ook dit was volgens de arts niet verontrustend.

Er blijft een opname voor oktober gepland staan, maar we zijn er nog mee bezig om te zorgen dat dit begin oktober of november is, zodat we gewoon naar de bruiloft kunnen van Erik en Mariëlle.

Na nog een spuugje te hebben ingeleverd konden we weer naar huis waar we lekker hebben genoten van een ijsje in het najaarszonnetje. De volgende afspraak zal waarschijnlijk die van de opname zijn. Dan melden we ons zeker weer en wie weet al eerder.

Hierbij nog een foto van Olli die gister is onthuld bij het Sofia Kinderziekenhuis.

           

Terug

Onderwerp: Weer een controlebeurt gehad

 • Datum: 14-09-2015 Door: oma vlinder

  Onderwerp: poepie

  Jullie zijn een stel lieve .......

  "poepies"

  Reageer

 • Datum: 13-09-2015 Door: Elja

  Onderwerp: Foto commentaar ;)

  Nou papa... Moest dat hoopie van Boaz er nou echt bij op de foto?
  Gelukkig ruiken we hem niet ;)

  Fijn dat het een keer vlot kon verlopen allemaal.

  Leuk Ben en Boaz om jullie op de foto te zien. Jullie zijn een stelletje stoere kerels!

  Reageer

 • Datum: 13-09-2015 Door: wes

  Onderwerp: voetbal

  Hoi Ben,

  Leuk dat ik vandaag ook bij jouw club kon voetballen. Misschien spelen we wel een keer samen.

  Reageer

 • Datum: 11-09-2015 Door: Oma Gera

  Onderwerp: Kanjer!!

  Ben, je bent en blijft een kanjer. Je moet nog wel wat groeien voor je net zo groot en dik bent als Olli! Doe je best.
  High five!

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode