vakantie uitjes

13-08-2015 19:54

Vakantie uitje

En toen waren we weer 2 weken verder. Ben moest weer voor controle naar het ziekenhuis. We moesten er al vroeg zijn en dat was even wennen zo in de vakantie. Mama moest Ben en Boaz allebei wakker maken. Dit keer mocht oma vlinder mee en die moest er dus ook lekker vroeg uit. Samen gingen we met de metro en dan moet je natuurlijk een krantje lezen.

    

Bij het ziekenhuis gebeurde weer hetzelfde ritueel. Wegen, meten, longfunctie blazen en een spuugje inleveren. Dit keer kon de dokter vertellen dat Ben weer ietsje beter had geblazen. Zelf merkte we dit niet maar nu 2 dagen verder merken we dat Ben minder groene slijmpjes heeft. Toch gaan we nog wel even door met de antibiotica en kunnen we het hopelijk zo houden, want anders zal Ben weer wat eerder aan het infuus moeten.  Dit keer hoefde Ben geen bloed te laten prikken, maar moest hij wel een plasje inleveren. Dat was weer eens wat anders. Ben had namelijk beetje pijn bij het plassen, maar de dokter heeft ons niet meer teruggebeld en dus waarschijnlijk valt het mee. Ben vond het plasje inleveren wel beter als bloedprikken dus wie weet kan dit volgende keer weer ;). Volgende week hebben we nog een belafspraak om na te gaan of er nog steeds verbetering in zit en dan hebben we hopelijk weer een tijdje even geen ziekenhuis.

Voor Ben kon de controle in het ziekenhuis niet gauw genoeg voorbij zijn, want Ben wilde heel graag naar het jodocus festival. 3 dagen leuke dingen doen. In de wachtkamer zei Ben na 5 minuten al: het duurt wel heel lang. Normaal wachten we wel eens veel langer, maar dan hoor je hem niet, dus hij had er echt zin in. En wat een leuke dingen hebben ze gedaan. Ben heeft zelfs een slang om zn nek gehad.

Ondanks alle leuke dingen die Ben doet in de vakantie vindt hij het ook niet erg als het weer voorbij is. Hij wilde namelijk nu al in groep 3 zitten, hij kan niet wachten. Maar nog een weekje geduld. Met nog een paar gezellige uitjes in het vooruitzicht zal de laatste week ook wel snel om vliegen en dan mag hij eindelijk naar groep 3!

Hieronder nog wat foto's van papa en Ben in het archeon.

 

Terug

Onderwerp: vakantie uitjes

 • Datum: 14-08-2015 Door: Anna Marie

  Onderwerp: vakantie-uitjes

  Gelukkig kan er deze keer behoorlijk wat positiviteit in jullie blog doorklinken!! FIJN!! Je zult het maar allemaal en steeds weer opnieuw mee maken en ondergaan. Ben, je bent een TOPPER!! Nog even genieten van de vakantie want hier zit het er bijna op. Maandag beginnen de meeste scholen weer en keert in veel gezinnen de rust weer.... ;)
  Lieve groetjes vanuit het hoge Noorden!

  Reageer

 • Datum: 14-08-2015 Door: lorette uiterloo

  Onderwerp: Re:vakantie-uitjes

  Fijn te lezen dat dit keer niet al te belastend was voor Ben. Wat goed dat hij zo enthousiast is om naar groep 3 te gaan maar nu nog ff genieten van de laatste vakantie daagjes.
  Grt

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode