Stabiel

09-12-2016 20:40

Deze week moest Ben zich weer melden in het Sophia. En dit keer gingen papa en Boaz ook weer eens mee. Eerst moest papa nog werken en waren mama en de jongens nog even de grote gele M op wezen zoeken. Uiteindelijk hadden we om half 2 met elkaar afgesproken bij Meijersplein en daar werd papa luidkeels door de beide jongens onthaald. 

  

Toen op het gemak naar het Sophia, waar het erg druk was, want er was een talentenjacht waarbij Ali B. kwam jureren. Ben moest nog wel even longfunctie blazen en bloed laten prikken. De longfunctie was goed stabiel gebleven. Daarom mag de prednison weer een beetje afgebouwd worden. Het bloedprikken is om te kijken of de waardes mbt schimmel die in de longen zit ook echt aan het dalen zijn. Die uitslag laat nog wel even op zich wachten. 

 

Verder moest Ben wel een antibioticakuur starten omdat hij ondanks alle verneveling en prednison toch blijft hoesten. Komende tijd hebben we alleen telefonische afspraken staan, omdat we 1 februari weer op mogen voor groot onderzoek. Dus hopelijk wordt dat ons volgende ziekenhuisbezoek pas weer. Wel hebben we wat afspraken gemaakt over het afbouwen van de prednison en de antibiotica. Als het dan niet goed gaat moeten we nog telefonisch contact hebben. En we hebben nog de belafspraken staan voor de bloed en sputum uitslagen, dus het contact blijft.

Voor iedereen alvast gezegende kerstdagen en een mooie jaarwisseling!

 

 

 

 

 

 

Terug

Onderwerp: Stabiel

 • Datum: 12-12-2016 Door: Lorette Uiterloo

  Onderwerp: Ook een goed 2017

  Nou fijn te lezen dat het minder bewogen was dit keertje.
  Ben ook ik ben super trots op je en ik hoop dat je samen met mama papa en Boaz een leuke kerst mag vieren en een zalig uit einde met een heel goed jaar
  Xxx en brasas van mij grt

  Reageer

 • Datum: 10-12-2016 Door: Tante Ilse

  Onderwerp: 2017

  Lieve Ben, Boaz, Hilde en Hilbert.

  Jullie hebben samen weer heel wat prestaties geleverd in 2016. Nou op naar 2017. Dat het vooral een heel gelukkig jaar voor jullie mag worden, met zo min mogelijk ziekenhuis bezoekjes. We houden van jullie.

  Reageer

 • Datum: 10-12-2016 Door: oma vlinder

  Onderwerp: jij

  Fijn dat papa mee was. Kon je fijn bij hem op schoot voor bloedprikken. Heb je heeeeeel hard au geroepen? Hopelijk pas volgend jaar weer voor controle. Dikke kus....eh boksie.

  Reageer

 • Datum: 10-12-2016 Door: marian metselaar

  Onderwerp: Ben

  Super foto,jeetje wat een grote bink ben je toch alweer.
  Ik wens jullie fijne kerstdagen en een gezegend 2017,want als ik het iemand gun,zijn jullie het wel als familie.
  Mogen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen.

  Reageer

 • Datum: 09-12-2016 Door: Gerben

  Onderwerp: kerstboom

  Mooie foto Ben!!! Hopelijk tot februari geen zh bezoeken meer!!!

  Reageer

 • Datum: 09-12-2016 Door: Fenneke

  Onderwerp: Toppers

  Fijn. Ben trots op jullie, toppers!!

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode