Mini update

22-11-2016 21:16

Drie weken  na de start van de prednison en ambisome mocht Ben weer op controle komen. Het ging afgelopen tijd niet heel lekker met Ben. Hij had veel last van vermoeidheid, misselijkheid en hoofdpijn. Daarbij had hij ook nog wel last van hoest en vies sputum. Dus we waren wel heel benieuwd wat de uitslagen weer zouden zijn. Gelukkig was de longfunctie ten opzichte van de vorige keer weer goed gestegen. Uit de bloeduitslagen van de vorige keer bleek dat we inderdaad niet voor niets begonnen zijn met de prednison en die lange verneveling. De waarde was weer erg hoog. Dus we gaan het komende half jaar rustig door met de verneveling.  Gelukkig is de prednison dosis verminderd en over 2 weken moeten we weer terug naar het ziekenhuis. Dan moet Ben ook weer bloed prikken.  De dokter vroeg nog hoe het met papa was en zijn bloedsuikers.  Ben beantwoorde dat  met dat papa een beetje doorgedraaid is haha! Met een bruggetje naar de diabetes gaf de dokter aan dat als Ben zich weer wat minder lekker voelt we maar eens een bloedsuiker bij hem moeten meten. Dit omdat prednison op de bloedsuikers effect kan hebben en diabetes ook een complicatie kan zijn van CF.  Best handig vond de dokter dat we  nu ook een bloedsuiker apparaat in huis hebben. Gelukkig lijkt het nu weer wat beter te gaan en blijft dit zo. En hoeven we geen andere gekke dingen te gaan doen.

Op onze oproep om dvd’s  voor tijdens het vernevelen is  echt massaal gereageerd. Komende tijd kunnen we wel even vooruit. Mocht de dvd put weer op raken dan horen jullie het wel weer! Ontzettend lief van jullie allemaal om zo ook een bijdrage te leveren aan het vernevelen. Ben ziet nu zelfs uit naar het lange vernevelen.  

  

  

Terug

Onderwerp: mini update

 • Datum: 23-11-2016 Door: Opa Vlinder

  Onderwerp: Mini update

  Gelukkig ook eens een positief bericht. Fijn dat het weer wat beter gaat. Lekker doorgaan met DVD-kijken, o nee, vernevelen. Kanjer van me.

  Reageer

 • Datum: 23-11-2016 Door: Tante Ilse

  Onderwerp: knuffel

  We komen jullie van het weekend lekker knuffelen.

  Reageer

 • Datum: 23-11-2016 Door: Liesbeth Schouten

  Onderwerp: :)

  ....Fijn dat het beter gaat Ben !! Enne je hoeft dus geen dvd's aan Sint te vragen, dat maakt de kans op ander leuk speelgoed alleen maar groter ;)

  groetjes, ook van Corné :)

  Reageer

 • Datum: 23-11-2016 Door: Lin

  Onderwerp: Jullie

  Bedankt voor de update! Wat een positiviteit dat jullie hebben en uitstralen is geweldig!
  Succes weer met het vernevelen en filmpies kijken...
  X

  Reageer

 • Datum: 22-11-2016 Door: Marian metselaar

  Onderwerp: Ben

  De knapste en sterkste jongen die ik ken,met een super mama waar ik zoveel respect voor heb

  Reageer

 • Datum: 22-11-2016 Door: Ineke vd Stoep

  Onderwerp: positief

  Wat een bewondering heb ik voor jullie! Zelfs nog het positieve inzien van een bloedsuikerapparaat bij de hand te hebben....Probeer het er in te houden al zal dat niet meevallen... En Ben, heb jij het apparaat van papa al geprobeerd?Papa kijkt zeker jouw dvd's met jou mee... Succes hoor met al dat vernevelen!! Het is dat het goed voor je is....Veel plezier ook met het sinterklaasfeest en zo... Heb je je schoen al gezet? Hou je taai hoor! Ik vind je een kanjer! En papa en mama ook.

  Reageer

 • Datum: 22-11-2016 Door: oma vlinder

  Onderwerp: jij

  Helpt de kussen op je hoofd ? Kan je de DVD beter zien zeker. Dag kanjer van me.

  Reageer

 • Datum: 22-11-2016 Door: Mirjam

  Onderwerp: Knuffel

  Bedankt voor de update. Knuffel voor jullie

  Reageer

 • Datum: 22-11-2016 Door: Oma Gera

  Onderwerp: Mini update

  Ben, trots op je! Ga zo door. Hoe ging het bloedprikken? Vind je dat nog een beetje eng?

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode