kort nieuws

14-11-2015 15:37

Een paar korte berichtjes:

 • Al een tijd geleden werden we benaderd om een stukje te schrijven voor de mappa mondo site over het hebben van een zorgintensief kind op de basisschool. Hieronder de link naar dit stukje. 

https://www.rodekruis.nl/hulp-in-nederland/activiteiten/mappa-mondo/aanmelden-van-uw-kind/documents/zorgintensief-kind-op-basisschool.pdf

 • In Kids met Camera’s krijgen kinderen die ziek zijn een eigen camera. Voor het eerst krijgen we een unieke inkijk in hun belevingswereld. Leuk programma om te zien en in aflevering 2 zijn er ook 2 zusjes met CF te zien. Elke dinsdag om 21.25 uur op NPO 1. Kijk ook even naar de aap die ze vast houden, deze is ook te koop tegenwoordig. Nog steeds kun je apen bij ons kopen. Heb je intresse laat het ons weten. Kijk even onder het kopje acties voor meer informatie. 

 • Ben: afgelopen week zijn we met Ben voor controle in het ziekenhuis geweest. Ben was al flink aan het hoesten, dus we hadden wel een slechtere longfunctie verwacht. Helaas blies hij wel een heel stuk slechter dan we hadden gehoopt. Komende week moeten we weer voor controle, laten we hopen dat de antibiotica die hij nu heeft ook zijn werk doet en dat de longfunctie weer mag verbeteren.

Dit was het weer even voor nu...
 

Terug

Onderwerp: kort nieuws

 • Datum: 15-11-2015 Door: Tante Ilse

  Onderwerp: beroemd

  Lieve Ben,

  Je wordt nog beroemd joh. Wat ben je toch een dapper mannetje. En papa en mama natuurlijk ook. Ben trots op jullie alle vier. Kus Tante Ilse

  Reageer

 • Datum: 14-11-2015 Door: Ina

  Onderwerp: Bedankt

  Dag Hilde en Ben,
  Dank jullie wel voor het meewerken aan het stukje voor de site van Mappa Mondo!
  Leuk ook om dit op het blog te plaatsen.
  Op deze manier kunnen ouders en hun zieke kind zich herkennen, zowel in de zorg die thuis nodig is als de schoolperikelen.
  Veel plezier met je klasgenoten, Ben!
  Groetjes van Ina

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode