In de herherhaling....

14-02-2018 12:03

In de herhaling….

In de vorige blog hadden we het over het onderzoek dat Ben moest ondergaan voor onderzoek of de bijnierschors nog wel optimaal werkt. Dit onderzoek had nogal wat voeten in de aarde….

Ben moest een infuus krijgen waardoor ze medicatie konden geven en daarna daaruit elke 10 min bloed konden afnemen.  Al met al een uur tot 2 uur werk. Helaas pakte dit toen voor Ben anders uit. Ook dit keer bleek alleen het prikken van de infuusnaald al te zorgen voor problemen. Ben bleek toch weer moeilijk te prikken te zijn. Na 3x proberen was Ben het dan ook goed zat en dat heeft hij dan ook duidelijk laten merken. Een hele boze Ben, veel frustratie die eruit kwam en niet meer verder willen. Hierna trokken de verpleegkundigen alles uit de kast. Iemand van het pedagogisch werk kwam kijken of ze Ben nog ergens bij konden helpen. De longarts en een anesthesist hebben er alles aan gedaan om toch nog voor elkaar te krijgen dat het onderzoek gedaan kon worden. Maar helaas, na het nog 2 x geprobeerd te hebben konden we onverrichter zaken weer naar huis.  We merkten dat iedereen erg met Ben meeleefde en ze deden ook echt hun uiterste best, maar helaas zonder resultaat. Voor Ben betekende het een dag voor niets in het ziekenhuis en een trauma rijker.  Super vervelend voor Ben en daarom was er afgesproken om het onderzoek op korte termijn te herhalen, maar dan het infuus prikken onder een roesje op de OK.

Dus 1,5 week later mochten we ons opnieuw melden. Het nadeel was nu dat Ben nuchter moest zijn en dat we moesten wachten totdat Ben tussendoor op de OK terecht kon.  Bij binnenkomst werd al snel duidelijk dat het wachten wel even kond duren.  En na een poos wachten was Ben dan eindelijk aan de beurt. Het was voor Ben toch weer spannend om naar de OK te moeten. Maar nu zou hij niets merken van het infuusprikken. Mama mocht al snel weer naar de uitslaapkamer om Ben op te halen. Toen eindelijk rond 15 uur konden we aan de test beginnen. Bloed uit het infuus halen bleek toch nog lastig en dat deed ook een beetje zeer . Maar als het elke 10 minuten moet dan went het snel. De verpleegkundige was ook in voor grapjes, dus dat maakte het allemaal wel wat leuker. En na het onderzoek mocht Ben eindelijk weer eten en drinken. En om het leuk af te sluiten mocht Ben als 1e kind van de dagbehandeling de elektrische auto uitproberen. Deze gaan ze gebruiken om kinderen naar de OK te brengen om zo de spanning er wat af te halen.  Als een van de laatste patiënten van die dag mocht Ben aan het eind van de middag weer lekker naar huis.

De uitslagen over dit onderzoek volgen nog. Verder hebben we ook extra bloed laten afnemen, zodat dit niet meer hoeft te gebeuren tijdens het groot onderzoek dat volgende week plaats vind.  Dan mag Ben weer de hele dag in het ziekenhuis zijn om door de hele malle molen te gaan. Hopelijk gaat dat verder allemaal voorspoedig.

Tot de volgende blog met hopelijk weer wat positiever nieuws. 

 

Terug

Onderwerp: In de herherhaling....

 • Datum: 18-02-2018 Door: Arie Oosterheerd

  Onderwerp: Rijden zonder rijbewijs.

  Hoi Ben wat lees ik nu rijden zonder rijbewijs, nou Ben ben je wel goed wijs om te rijden zonder rijbewijs. Je hebt massel gehad dat je niet bent aangehouden, en een fikse bekeuring hebt gehad. En geluk bij een ongeluk moet je maar denken, dat geprik zal best vervelend zijn, maar zonder rijbewijs rijden is dat wel zo fijn. Kan me voorstellen dat je af en toe baalt van al die ziekenhuis bezoeken, maar je flikt het toch iedere keer maar weer, STOER VENT DIE JE BENT. Groetjes toffe gozer.

  Reageer

 • Datum: 15-02-2018 Door: Gerben

  Onderwerp: Geprikkeld

  Ben, wij snappen dat je geprikkeld wordt als het niet lukt! Gelukkig konden jullie snel een nieuwe datum prikken. Uiteindelijk hebben ze dan toch raak geprikt. Straks weer een groot onderzoek. Je zal wel veel prikkels krijgen van al dat heen en weer reizen. Sterkte en tot snel!!

  Reageer

 • Datum: 15-02-2018 Door: Oma vlinder

  Onderwerp: Prik,prik.

  Tjonge Ben,niet leuk allemaal Maaaaaaaaaaaaaaar in die auto, dat was super gaaf.
  Bijna zuster Anne kies omver gereden, zag ik. Grapjas.

  Reageer

 • Datum: 15-02-2018 Door: Oma vlinder

  Onderwerp: Re:Prik,prik.

  Zuster Annelies , bedoel ik.

  Reageer

 • Datum: 15-02-2018 Door: Opa

  Onderwerp: Boos

  Ik snap dat je boos was, Ben. Zou ik ook zijn.
  Misschien snappen ze in het ziekenhuis ooit eens, dat wachten niet fijn is.
  Betere afspraken maken lijkt toch niet zo moeilijk?
  Al snap ik ook wel dat er wel eens wat tussenkomt...
  Gelukkig is dit weer voorbij.

  Reageer

 • Datum: 15-02-2018 Door: Marian metselaar

  Onderwerp: Bloedprikken

  Wat een pechvogel ben jij toch met dat bloedprikken steeds.
  Een geluk dat het volgende week niet hoeft Ben,toch waar....elk nadeel heeft zijn voordeel.
  En kicken zeg met die auto,dat jij die mocht uit testen.
  Nou jij bent voor mij gewoon ....SUPER BEN

  Reageer

 • Datum: 14-02-2018 Door: Ineke vd Stoep

  Onderwerp: prikken

  O,o dat prikken toch weer....gelukkig zijn er bijdehante mensen die alvast nadenken en het gelijk voor de volgende keer maar doen...Ik vind je een superjongen!! En boos en verdrietig worden mag best hoor! We hopen met jullie allemaal mee dat de uitslag positief mag zijn. Enne....heb je je rijbewijs ook gelijk gekregen? Succes volgende week hoor!!

  Reageer

 • Datum: 14-02-2018 Door: Gerard van der Beek

  Onderwerp: Boos

  Terecht dat je er af en toe boos om wordt, Ben! Gelukkig is dit weer achter de rug.
  Kop op !!

  Reageer

 • Datum: 14-02-2018 Door: Rianne Loeve

  Onderwerp: Pech

  Sjongejonge wat een pech met al dat geprik!! Snap waarom je zo boos op de foto kijkt Ben!!
  Hebben jullie Emla creme geprobeerd? Kan het ook thuis en dan met folie inwikkelen, lekker dik smeren... succes volgende week met de ‘grote beurt’ ik vind jullie kanjers!!
  XXX

  Reageer

 • Datum: 14-02-2018 Door: Liesbeth

  Onderwerp: ...

  bah wat naar Ben dat je zo'n superstomme dag hebt gehad !!! ....behalve dan dat je mocht rijden in de elektrische auto ;) .....pff, was er gelukkig tóch nog iéts leuks :) !!

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode