Herfstvakantie 2014

26-10-2014 15:13

Ben een week later……

Daar zijn we weer. Ben is inmiddels een ruime week van het infuus af en baalde als een stekker dat hij vakantie had, want hij had al drie weken thuis gehad. Maar ja hij had geen keuze.

Zijn papa en mama moesten ook gewoon werken dus echt ff weg zat er ook niet in. Gelukkig mocht hij dinsdag samen met zijn nichtje Renske bij Opa en Oma Krijtenburg spelen en ondanks het weer was hij hier wel blij mee. Lekker sjoelen en als afsluiter gourmetten.

Boaz kon niet zo goed wennen aan het idee dat Ben er niet was en was heel de dag stil en rustig. Zo zie je maar dat kinderen zo snel al een band opbouwen.

Toch moest hij ook nog weer wat vervelends doen omdat hij CF heeft moet hij jaarlijks de griepprik krijgen. Gelukkig moeten opa en oma Tiek die ook en bij dezelfde dokter, dus maken we er  wat gezelligs van. Ben vond het best wel weer spannend, dit keer wilde hij ook niet als eerste ,zoals voorgaande jaren. Maar de prik ging goed, Ben vergat zelfs te huilen. Opa en Oma moesten wel heel hard huilen! ;) Daarna lekker lofschotel eten, zelf gekozen dus smullen maar!

Helaas was er door de vakantie ook geen voetbal dus trainen hoefde ook niet. Maar donderdag had hij weer een leuke dag in het vooruitzicht, want hij mocht de hele dag bij zijn grote vriend Thijs spelen. Die dag is hij lekker wezen zwemmen en naar de Driesprong geweest.

Vrijdag was papa gelukkig weer vrij, maar moesten er allemaal verplichtingen worden afgewerkt, zoals de fysio, boodschappen doen en zwemles. Dat laatste is natuurlijk niet zo leuk als gewoon zwemmen.

Zaterdag wilde zijn moeder hem verwennen door met hem naar Planes 2 te gaan om zo de vakantie leuk af te sluiten. Alleen s’ nachts kwam hij de slaapkamer binnen gelopen en legde hij een mooie pizza op onze slaapkamer vloer. Buikgriep….. ‘s middags knapte hij iets op en Hilde dacht het toch maar te gaan proberen, terwijl papa de plinten op de muur ging bevestigen.

10 minuten later stonden ze al weer op de stoep. De auto ondergekotst L. Dit heeft hij nog te goed dus.

Vandaag lijkt hij weer opgeknapt en kunnen we toch lekker met zijn drieën gaan kaasfonduen en dan niet zo'n kant en klaar pakje, maar moeders recept. En dan maandag weer naar school en gelukkig ziet hij al zijn vriendjes dan weer.

 

 

Terug

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode