Feyenoord

08-04-2016 14:06

Afgelopen woensdag was een spannende dag voor Ben en Thijs, omdat ze naar Feyenoord toe zouden gaan. Waarom? Omdat we voor de CF Run contact met Feyenoord hadden gelegd om te kijken of zij ons hier bij zouden willen en kunnen ondersteunen. Helaas, maar begrijpelijk kunnen ze vanwege de vele verzoeken hier niet aan mee werken. Ze werken met vaste partners, zoals de "Hartstichting" en het "Sophia Kinderziekenhuis". Wel gaven ze aan op individuele basis iets te willen doen en zo kwam deze uitnodiging. 

We moesten er al om half elf zijn om de training bij te kunnen wonen. Daarom vertrokken we op tijd, waardoor we veel te vroeg waren. Dus eerst maar even naar de Feyenoordshop om een bal voor Thijs te kopen en nog iets voor de echte fan om te kunnen veilen voor het goede doel. Dus hou CF Run op Facebook en www.renvoorben1.webnode.nl goed in de gaten mocht je een waar collectorsitem willen hebben. Hierna zijn we naar het trainingsveld gegaan om de spelers aan te moedigen tijdens de training. 

  

Het was aan het eind wel erg koud, maar gelukkig konden we lekker gaan lunchen in het Maasgebouw, zodat we snel weer opwarmden met een lekker kopje soep. Ben kreeg als één van de vijftien aanwezige "hoofdpersonen" een bal van Feyenoord om de handtekeningen op te verzamelen. (vandaar ook de gekochte bal voor Thijs). En na de lunch kwam de gehele selectie in de ruimte waar wij hadden zitten eten om op de foto te gaan en natuurlijk de handtekening te zetten op de bal. Of om een praatje te maken, alhoewel de jongens dan wel erg verlegen werden. Of zoals Sven Verbeek vroeg: "ben je je tong verloren"?

En als afsluiter kregen we nog een rondleiding door de kuip en konden we nog een paar mooie plekken zien, waar je anders niet zo snel komt. 

Om vervolgens moe maar voldaan en met een mooie bal vol handtekeningen richting huis te keren. De jongens vielen in de auto al in slaap, maar hebben toch ook nog zelf kunnen trainen.

Verder hebben we met verschillende mensen ook nog kunnen delen wat we aan het doen zijn, zodat een van onze doelen, meer bekendheid voor CF, ook nog gehaald is. En natuurlijk hebben we twee prachtige items om te veilen. Dus wil je hier voor mee dingen hou dan de site van RenvoorBen of Facebook in de gaten.

Terug

Onderwerp: Feyenoord

 • Datum: 10-04-2016 Door: Tante Ilse

  Onderwerp: Wauw

  Dat is nog eens cool zeg!!!
  Ik vind dat jullie dit hartstikke verdient hebben!
  Dikke kus

  Reageer

 • Datum: 09-04-2016 Door: Hans Ziedses

  Onderwerp: Jaloers??

  Is het niet de taak van ouders hun kinderen gevoel voor kwaliteit en schoonheid bij te brengen? Was het dan niet beter geweest naar Amsterdam af te reizen? Houthakkers zijn er al genoeg.

  Reageer

 • Datum: 09-04-2016 Door: oma vlinder

  Onderwerp: feyenoord

  Wat gaaf jongens. En zijn vast heel veel ooms en zelfs tante's die graag mee hadden gewild.

  Reageer

 • Datum: 08-04-2016 Door: Oma Gera

  Onderwerp: Niet jaloers

  Maar ik vind het heel leuk voor Ben en Thijs en natuurlijk voor Hilbert en Wouter!

  Reageer

 • Datum: 08-04-2016 Door: Willeke

  Onderwerp: Jaloers

  Er was hier iemand heel jaloers in huis:)

  Reageer

 • Datum: 08-04-2016 Door: Roel

  Onderwerp: Re:Jaloers

  Hier in huis ook...

  Reageer

 • Datum: 09-04-2016 Door: lorette Uiterloo nou echt vool

  Onderwerp: Re:Re:Jaloers

  Echt vet cool.voor de jongens.
  Dit kan niemand meer afpakken.
  Hele leuke dag ervaring.

  Top grt lorette

  Reageer

Nieuw bericht

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode