BOAZ 1 JAAR!

04-04-2015 20:33

Hiep Hiep Hoera! Boaz is alweer 1 jaar! Hoe leuk is dat een broertje waar je nu ook een beetje mee kunt spelen. Maar hoe lastig is het als hij steeds de dingen wil hebben die jij hebt, of wat je gemaakt hebt weer kapot maakt! Maar ondanks dat is Ben nog steeds super blij met Boaz! En papa en mama natuurlijk ook. Daarom was het groot feest toen Boaz 1 jaar werd!

Boaz is met zijn 1 jaar al een heel ondernemend mannetje. Boaz klimt graag, uit zijn stoel de tafel op of bijvoorbeeld de trap helemaal op. Hij graait graag met zijn handen in de wc. Stopt zijn speelgoed graag in de prullenbak of haalt er gezellig wat uit. En als je zegt dat het niet mag dan zwaait hij heel lief dat je weg moet gaan. Lopen doet hij ook graag achter zijn loopwagen, maar dan wel de loopwagen achterste voren want dat is het allerhandigst. Boos kijken vind hij ook zo leuk En zodra er maar een bal in de buurt is dan is hij blij.  

 

Boaz 1 betekend ook weer de maand april... en in die maand stond een antibiotica kuur per infuus gepland. Dinsdag a.s. wordt Ben weer opgenomen voor het plaatsen van een perifere lijn, waarover hij dan antibiotica gaat krijgen 24 uur per dag. Ziekenhuis de Zonnebaars wordt dan dus weer geopend. De spullen zijn in huis; infuuspomp, antibiotica cassettes, lijnen, alcohol, gazen, spuiten en de kennis van papa en mama. Dinsdag gaan we naar het ziekenhuis om onder narcose de lijn te laten plaatsen, dan wordt hij direct aan het infuus gelegd. En als alles volgens plan verloopt dan mag hij dezelfde dag/avond weer mee naar huis. 

Ben gaf aan dat hij het niet zo heel erg vind, want van het prikken voelt hij nu niks omdat hij toch slaapt. En hij zei: dan wordt ik altijd een beetje verwend en krijg ik weer kaartjes en dat vind ik zo leuk! Dus....kleine hint ;)

Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen. Zo kan hij niet naar een verjaardagsfeestje van zijn schoolvriendje. En de dokter heeft liever dat Ben ook beetje rust neemt, zodat de kuur zijn werk kan gaan doen. Dus dat worden 2 lange weken thuis en niet naar school. Maar we gaan er maar weer wat gezelligs van maken. 

Terug

Contact

deavonturenvanben

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode